Ravintola Granlunch

Ravintola Granlunch

Granlunch on insinööritoimisto Granlundin tiloissa toimiva henkilöstöravintola. Tarjoilemme laadukasta lounasruokaa herkullisesti maustettuna ja rakkaudella tehtynä.

Ravintola Granlunch

Ravintola Granlunch

Granlunch on insinööritoimisto Granlundin tiloissa toimiva henkilöstöravintola. Tarjoilemme laadukasta lounasruokaa herkullisesti maustettuna ja rakkaudella tehtynä.

Ravintola Granlunch

Ravintola Granlunch

Granlunch on insinööritoimisto Granlundin tiloissa toimiva henkilöstöravintola. Tarjoilemme laadukasta lounasruokaa herkullisesti maustettuna ja rakkaudella tehtynä.

Pysy ajan tasalla

Seuraa uutisiamme Facebookissa. Sieltä näet uusimmat ruokalistat ja kaikki ajankohtaiset asiat Ravintola Granlunchista.

Yhteystiedot

Ravintola Granlunch

Malminkaari 21
00700 Helsinki
p. 040 5397183
ravintola@granlund.fi

 

Aukioloajat

ma-pe 10.30-13.30

Ravintola GranLunch

Tarjoilemme laadukasta lounasruokaa herkullisesti maustettuna ja rakkaudella tehtynä.
Ravintola GranLunch
Ravintola GranLunchlauantai 14.4.2018 11:15
Lounas 10,30€ Keitto-/salaattilounas 8,50€

Maanantai 16.4.
Liha-kasviskeittoa (beef and vegetable soup) L,M,G
Punajuuri-hernepihvejä (beetroot and pea cakes) L,M,G,veg
Paistettua kampelaa ja chili-majoneesia (fried flounder with chili mayo) L
Spaghetti Carbonara, kermaista pekonikastiketta (spaghetti with creamy bacon sauce) L ilman spaghettia G

Tiistai 17.4.
Curry-kukkakaalikeittoa (cauliflower soup with curry) L,M,G,veg
Chili con soy, kasvischiliä (soy and chili casserole) L,M,G,veg
Valkosipulisilakoita (baltic herrings with garlic sauce) L,G
Kanavartaita ja Reggae-dippi (chicken skewers with bbq dip) L,M,G kastike L,G

Keskiviikko 18.4.
Sieniseljankaa (russian mushroom soup) L,M,G,veg
Parsakaali-vegejuustopastaa (broccoli and vege cheese pasta) L,M,veg
Puna-ahventa Salsa Verde (red perch with green sauce) L,M,G
Schezuan-härkää ja jasminriisiä (chinese beef casserole) L,M,G

Torstai 19.4.
Palsternakka-omenakeittoa (parsnip and apple soup) L,M,G,veg
Leipäjuustoa ja aurinkotomaattikastiketta (cheese with sun dried tomatoes) VL,G
Mojito Lohta, lime-minttukastiketta (salmon with lime and mint sauce) L,M,G
Liha-makaronilaatikkoa, maustekurkkuja ja punajuurta (minced beef and maccheroni casserole) L

Perjantai 20.4.
Tomaattikeittoa (tomato soup) L,M,G,veg
Juures-härkäpapupannua (root vegetables and broad bean hash) L,M,G,veg
Savustettua makrillia ja tilli-kermaviiliä (smoked mackerel) L,M,G kastike L,G
Basilika-juustolla täytetty broilerleike (basilika and cheese filled chicken) kysy M,G
Ravintola GranLunch
Ravintola GranLunchlauantai 7.4.2018 12:05
Makumatka maailman ympäri!

Lounas 10,30€ Keitto-/salaattilounas 8,50€

Maanantai 9.4. Etelä-Amerikka
Chupe, perulaista kalakeittoa (peruvian fish soup) L,G
Jamaicalaista bataatticurrya (jamaican sweet potato curry) L,M,G,veg
Peixe com laranja, brasilialaista appelsiinikalaa (fish with orange sauce) L,G
Aberdeen rotuhärkää ja chimichurri-kastiketta (beef with chimichurri sauce) L,M,G

Tiistai 10.4. Afrikka
Inkivääri-kurpitsakeittoa (ginger and pumpkin soup) L,M,G,veg
Tunisialaista kasvis-couscousia (tunisian vege cous cous) L,M
Mtuzi wa Samaki, tansanialaista kala-kookoscurrya (fish curry) L,M,G
Kenialaista kanapataa ja mausteriisiä (kenyan chicken casserole) L,M,G

Keskiviikko 11.4. Italia
Ribollita, toscanalaista vihanneskeittoa (vegetable soup) L,M,G,veg
Herkkutattirisottoa ja parmesania (risotto with cep mushrooms) L,G
Spaghetti Frutti di Mare, katkarapu-simpukkakastiketta (sea food spaghetti) L
Porsaan sisäfilettä Saltimbocca (pork fillet with sage, wine and bacon sauce) L,M,G

Torstai 12.4. Aasia
Vege Ramen, japanilaista tofu-keittoa (japanese tofu soup) L,M,G,veg
Samosapiirakoita ja chutneyta (samosa pastry with chutney) L,M,veg
Paistettua kirjolohta ja teriyaki-vihanneksia (fried trout with teriyaki vegetables) L,M,G
Bangkok shocks, Saigon shakes, Hanoi Rocks
(vietnam, indian and thai style seasoned sausages) L,M,G

Perjantai 13.4. Lähi-itä
Paahdettu munakoisokeittoa (roasted aubergine soup) L,G
Aprikoosi-kukkakaali-linssitagine ja sahramiriisiä (apricot and lentil tagine) L,M,G,veg
Siemenillä leivitettyä seitiä ja Jajeek-jugurttia (seed coated fish with cucumber yoghurt) L,M kastike L,G
Libanonilaisia Kafta-pyöryköitä, mausteista tomaattikastiketta (lebanese meat balls) L,M,G
Ravintola GranLunch
Ravintola GranLunchsunnuntai 1.4.2018 8:40
Lounas 10,30€ Keitto-/salaattilounas 8,50€

Maanantai 2.4.
Toinen pääsiäispäivä
Ravintola on suljettu
Rauhallista pääsiäistä kaikille

Tiistai 3.4.
Lehtikaali-soijakeittoa (kale and soy soup) L,M,G,veg
Härkis-juustomunakasta (pulled broad bean and cheese omelet) L,G
Pinaattitäytteisiä kalarullia (spinach filled fish rolls) VL
Chili con carne, nachoja ja riisiä (beef and bean chili) L,M,G

Keskiviikko 4.4.
Mustajuurikeittoa (salisfy soup) L,M,G,veg
Kasvis-kaalikääryleitä (vegetable filled cabbage rolls) L,M,G,veg
Luomupastaa ja tonnikala-basilikakastiketta (organic pasta with tuna and basil) L
Porsaanleike ja Bearnaise-kastiketta (pork escalope Bearnaise) L kastike VL,G

Torstai 5.4.
Beluga-linssikeittoa (black lentil soup) L,M,G,veg
Feta-pinaattipihvejä ja tzazikia (feta and spinach cakes) VL
Merilohta ja passion-vinaigrettea (salmon with passion vinaigrette) L,M,G
Grillattua maksaa Genovese, sipuli-oliivikastiketta (grilled beef liver) L,M,G

Perjantai 6.4.
Juustokeittoa (cheese soup) L,G
Kvinoa-vihannestäytteisiä paprikoita (quinoa filled sweet peppers) L,G pyydä veg
Calamares Romana, friteerattuja mustekalarenkaita ja aiolia (deep fried calamares) L,M
Vartaasta leikattua kanakebabia, chili- ja jugurttikastiketta (chicken kebab) L,M,G chilikastike L,M,G jugurttikastike L,G
Ravintola GranLunch
Ravintola GranLunchlauantai 24.3.2018 8:37
Lounas 10,30€ Keitto-/salaattilounas 8,50€

Maanantai 26.3.
Lammaskeittoa (lamb soup) L,M,G
Kik-herne-juurespataa (chick pea and root vegetable casserole) L,M,G,veg
Kevyesti savustettua kirjolohta ja inkivääridippi (lightly smoked trout) L,M,G
Juustokuorrutettua liha-pastagratiinia (meat and pasta gratin) L

Tiistai 27.3.
Nyhtöhernekeittoa (pulled pea soup) L,M,G,veg
Kasvis-soija-kaalilaatikkoa (soy and cabbage casserole) L,G
Paistettuja muikkuja ja perunamuusia (fried vendaces) L
Sitruunamarinoitua broileria ja sitrus-majoneesia (lemon marinated chicken) L,M,G

Keskiviikko 28.3.
Punajuurisosekeittoa (beetroot pure soup) L,M,G,veg
Pasta Norma, munakoiso-tomaattikastiketta (pasta with aubergine sauce) L,M,veg
Vuohenjuustolla kuorrutettua turskaa (goat cheese gratinated cod fillet) L,G
Porsaan ribsejä ja teriyaki-kastiketta (pork ribs with teriyaki sauce) L,M,G

Torstai 29.3.
Simpukkakeittoa (mussel soup) L,G
Vege-kebabia ja chilikastiketta (vege kebab with chili sauce) L,M,veg
Malesialaista kala-vihannescurrya (malesian fish curry) L,M,G
Valkosipulitäytteisiä lampaan jauhelihapihvejä (garlic filled minced lamb steaks) L
kysy G

Perjantai 30.3.
Pitkäperjantai
Ravintola on suljettu
Rauhallista pääsiäistä kaikille
Ravintola GranLunch
Ravintola GranLunchlauantai 17.3.2018 11:41
Lounas 10,30€ Keitto-/salaattilounas 8,50€

Maanantai 19.3.

Karjalaista lihakeittoa (karelian meat stew) L,M,G

Nyhtöherne-vegejuusto-ohrattoa (pulled oat and barley) L,M,veg

Ahvenfileitä tilli-kermassa (perch fillet with dill cream sauce) L,G

Cajun-broileria ja paahdettuja perunoita (chicken with cajun sauce) L,M,G

Tiistai 20.3.

Vermiselli-kasviskeittoa (rice noodle and vegetable soup) L,M,G,veg

Sienikiusausta ja mummonkurkkuja (mushroon and potato gratin) L,G

Rapea kalaleike ja Tartar-kastiketta (crispy fish fillet with Tartar sauce) L,M

Pippurihärkää ja pilahviriisiä (creamy beef stew with peppers) L,G

Keskiviikko 21.3.

Porkkana-chilikeittoa (carrot and chili pure soup) L,M,G,veg

Maissipyöryköitä ja vegemajo-dippi (corn balls) L,G

Yrttivoissa paistettua haukea (fried pike with herb butter) L,G

Bratwursteja, hapankaalia ja valkosipuliperunoita (bratwurst sausages) L,M,G perunat L,G

Torstai 22.3.

Feta-kanakeittoa (chicken soup with feta cheese) L,G

Kasviksia Sweet & Sour, basmatiriisiä (vegetables with sweet & sour sauce) L,M,G,veg

Hiillostettuja silakkapihvejä ja perunamuusia (barbecued baltic herrings) L,M,G

Hirvimureketta ja timjamikastiketta (minced elk loaf with thyme sauce) L,M kysy G

Perjantai 23.3.

Savulohikeittoa (smoked salmon soup) L,G

Linssejä Arrabiatta ja täysjyvä couscousia (lentils with hot tomato sauce and couscous) L,M,veg

Wokattuja Black Tiger jättiravunpyrstöjä ja nuudeleita (wokked giant shrimps and noodles) L,M

Porsaan lehtipihvejä ja Cafe de Paris-voita (pork escalope with spice butter) L,G