Ravintola Fajo

Lounasravintola Fajo
Ravintola Fajo tarjoilee laadukasta ruokaa herkullisesti maustettuna ja rakkaudella tehtynä.

Ravintola Fajo

Lounasravintola Fajo
Ravintola Fajo tarjoilee laadukasta ruokaa herkullisesti maustettuna ja rakkaudella tehtynä.

Ravintola Fajo

Lounasravintola Fajo
Ravintola Fajo tarjoilee laadukasta ruokaa herkullisesti maustettuna ja rakkaudella tehtynä.

Ruokaboksit

Ruokaboksitilaukset osoitteeseen tilaukset.fajo@gmail.com
toivottua tilausta edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.
Tilauksissa vain nouto, ei kuljetusmahdollisuutta.

Pysy ajan tasalla

Seuraa uutisiamme Facebookissa. Sieltä näet uusimmat ruokalistat ja kaikki ajankohtaiset asiat Ravintola Fajosta.

Yhteystiedot

Ravintola Fajo

Suokallionkuja 2
01740 Vantaa

Avaa reittiohje

p. 040 187 3853
fajo@alces.fi

Aukioloajat

ma-pe 7:30-14:00

Aamupala on tarjolla 7:30-9:30

Lounas 10:00-13:00

Ravintola Fajo
Ravintola Fajoperjantai 13.5.2022 10:27
Lounaslista vko 20

Buffetlounas 10,55€
Keitto/salaatti lounas 9,15€

MAANANTAI 16.5
Sahrami-porkkanasosekeittoa L, G
Kebabia tomaattikastikkeessa ja tsatsikia L, G
Lohi-, ja haukipyöryköitä ja tillidippiä L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

TIISTAI 17.5
Tomaatti-katkarapukeittoa L, G
Riistakäristystä L, G, puolukkahilloa ja perunamuusia L, G
Rapeat uunimuikut L ja ruohosipulikermaviiliä L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)
Banaanirahkaa L, G

KESKIVIIKKO 18.5
Purjoperunasosekeittoa L, G
Kukkoa viinissä L, G
Uunikuhaa ja hernepestoa L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

TORSTAI 19.5
Borssikeittoa L, G
Ylikypsää possua herkkusienikastikkeessa ja yrttiperunoita L, G
Mantelikalaa L
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)
Valko-suklaa moussea L,G

PERJANTAI 20.5
Chilijuustokeittoa L, G
Wingsejä chilikastikkeessa L, G
Katkarapu wokkia ja chili-seesamikastiketta L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

Lounas tarjolla arkisin klo 10.00–13.00
*pidätämme oikeuden muutoksiin

Lunch menu week 20

MONDAY 16.5
Saffron carrot puree soup L, G
Kebab in tomato sauce and tzatziki L, G
Salmon, and pike balls L, G and dill dip L, G
Vegetarian dish from the kitchen)

TUESDAY 17.5
Tomato shrimp soup L, G
Game fry L, G, lingonberry jam and mashed potatoes L, G
Vendace L and sour cream L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)
Banana Curd L, G

WEDNESDAY 18.5
Leek potato puree soup L, G
Chicken in wine L, G
Pikeperch cooked in the oven and pea pesto L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)

THURSDAY 19.5
Borscht soup L, G
Pork in mushroom sauce L, G and herb potatoes L, G
Almond fish L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)
White chocolate mousse L, G

FRIDAY 20.5
Chili cheese soup L, G
Chicken wings in chili Sause L, G
Shrimp wok and chili sesame sauce L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)

Lunch served on Monday-Friday from 10:00 to 13:00
Ravintola Fajo
Ravintola Fajosunnuntai 8.5.2022 10:34
Lounaslista vko 19

Lounasbuffet 10.55 €
Keitto/salaattilounas 9.15€

MAANANTAI 9.5
Savutomaattikeittoa M, G
Lihapullia pippurikastikkeessa ja muusia L
Puna-ahventa hollandaise kastikkeessa L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

TIISTAI 10.5
Kesäkeittoa L, G
Liha stroganoffia L, G
Lohikiusausta L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)
Jäätelöä G

KESKIVIIKKO 11.5
Siskonmakkarakeittoa L
Butter chickeniä L, G
Turskaa kookos curry kastikkeessa M, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

TORSTAI 12.5
Kookos bataattisosekeittoa M, G
Kermaista nakkikastiketta L, (G)
Kuhaa fenkolikastikkeessa L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)
Sitruunakiisseliä ja mascarponevaahtoa L, G

PERJANTAI 13.5
Paahdettu kukkakaalikeittoa L, G
porsaanleikettä ja savupaprika majoneesia L,(G)
Purjoista lohileikettä ja tillimajoneesia L
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

Lounas tarjolla arkisin klo 10.00-13.00
*pidätämme oikeuden muutoksiin

Lunch menu week 19

MONDAY 9.5
Smoked tomatoes soup M, G
Meatballs in pepper sauce and potato mush L
Red perch in hollandaise sauce L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)

TUESDAY 10.5
Vegetables soup L, G
Meat stroganoff L, G
Salmon casserole L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)
Ice cream G

WEDNESDAY 11.5
Sausage Soup L
Butter chicken L, G
Cod in coconut curry sauce M, G
(Vegetarian dish from the kitchen)

THURSDAY 12.5
Coconut sweet potato puree soup M, G
Creamy wiener sauce L, (G)
Pikeperch in fennel sauce L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)
Citrus kisel and mascarpone cream L, G

FRIDAY 13.5
Roasted cauliflower soup L, G
Pork escalope and
smoked paprika mayonnaise L, (G)
Leeks salmon escalope and dill mayonnaise L
(Vegetarian dish from the kitchen)

Lunch served on Monday-Friday
from 10:00 to 13:00
Ravintola Fajo
Ravintola Fajoperjantai 29.4.2022 16:52
Lounaslista vko 18

Lounas Buffet 10,55€
Keitto/salaattilounas 9,15€

MAANANTAI 2.5
Savujuusto palsternakkasosekeittoa L, G
Pannupihvejä karamellisoidussa sipulikastikkeessa L ja perunamuusia L, G
Uuni lohta feta kuorrutteella VL, G ja sitrus kermaviiliä L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

TIISTAI 3.5
Kermaista lohikeittoa L, G
Domoda, Gambialaista, maapähkinävoilla maustettua lihapataa L, G
Turskaa Dijon- kastikkeessa L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)
Kookos ananas smoothie L, G

KESKIVIIKKO 4.5
Vuohenjuusto punajuurisosekeittoa L, G
Broileria paholaisen kastikkeella L, G
Silakkapihvejä ja yrtti cremeä L
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

TORSTAI 5.5
Minestronekeittoa L, G
Makaronilaatikkoa L, (G)
Paahdettua kuhaa ja parsaa voissa L, G
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)
Minttusuklaa vanukasta L, G

PERJANTAI 6.5
Thai kana-kookoskeittoa L, G
Kinkku ananas pizzaa L, (G)
Paneroitua kampelaa ja tillimajoneesia L
(kasvisruokailijoille annos keittiöstä)

Lounas tarjolla arkisin klo 10.00–13.00
*pidätämme oikeuden muutoksiin

Lunch menu week 18

MONDAY 2.5
Smoked cheese parsnip puree soup L, G
Ground meat steaks in caramelized onion sauce L and mashed potatoes L, G
Salmon with feta frosting VL, G and citrus crème fraiche L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)

TUESDAY 3.5
Creamy salmon soup L, G
Domoda, Gambian peanut butter-flavoured meat stew L, G
Cod in Dijon sauce L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)
Coconut pineapple smoothie L, G

WEDNESDAY 4.5
Goat cheese beetroot soup L, G
Chicken with sweet paprika sauce L, G
Herring steaks and herb crème fraiche L
(Vegetarian dish from the kitchen)

THURSDAY 5.5
Minestrone soup L, G
Macaroni casserole and ketchup L, (G)
Roasted pikeperch and asparagus in butter L, G
(Vegetarian dish from the kitchen)
Mint chocolate pudding L, G

FRIDAY 6.5
Thai chicken-coconut soup L, G
Ham pineapple pizza L, (G)
Panned flounder and dill mayonnaise L
(Vegetarian dish from the kitchen)

Lunch served on Monday- Friday from 10:00 to 13:00